Sonja van der Valk-Tasseron: AGAAT een fijne partij om mee op te trekken!

Klant: Zorginstelling
Organisatie: Zorginstellingen Pieter van Foreest

In 2014 werd Pieter van Foreest geconfronteerd met de beslissing vanuit het kabinet dat de oudere mensen langer thuis moeten blijven wonen. Hierdoor ontstond de situatie dat menig verzorgingshuis moest sluiten. In deze afbouw periode moesten onze bewoners gaan verhuizen naar andere locaties. Via de verhuizer kwamen wij in contact met “Agaat weet Raad”. Marieke met haar team bezocht de bewoner die moest verhuizen. Zij ging het gesprek aan met bewoner en familie, regelde het inpakken van de persoonlijke spulletjes en er werd nieuwe stoffering voor het nieuwe appartement uitgekozen.  Op de dag van de verhuizing werden alle meubeltjes en andere spulletjes netjes overgebracht en uitgepakt. De schilderijen werden naar wens opgehangen en de lampjes aangesloten.

Ook bij het leegkomen en in gebruik name van een zorg appartement moet binnen een korte tijd behoorlijk wat gerepareerd, opgeknapt en of vernieuwd worden! Ook hier zorgt Agaat, in overleg met de locatie, voor een vlotte en servicegerichte afhandeling zodat een nieuwe bewoner er weer comfortabel bij zit. Kortom een fijne partij om mee op te trekken.

Met de samenwerking in de afgelopen jaren ben ik zeer tevreden, De service is flink uitgebreid; van het regelen van bestellingen, het opknappen van ruimtes, het leggen van vloeren (o.a. in een kantoorpand waar al de meubilair kamer voor kamer verplaatst moest worden) tot het meedenken in creatieve oplossingen, initiatieven durven nemen, maar ook, wanneer nodig, zonder problemen eventuele foutjes of misverstanden te herstellen.

In de afgelopen 6 jaar heb ik ervaren dat Marieke en haar team servicegericht en zeer flexibel zijn wat een hele prettige bijkomstigheid is voor mij én onze locaties, kortom TOP!!

 

Sonja van der Valk-Tasseron

Adviseur Inrichting
Zorginstellingen Pieter van Foreest