AgaatKernwaarden

KLANTGERICHTHEID

Wij zetten ons voor 100% in voor datgene wat goed is voor onze klanten, hun woon en leefomgeving. We plaatsen de wensen van onze klant centraal in het denken en doen, elke dag weer, bij elke activiteit die we ondernemen.

 

GEZOND VERSTAND

We nemen continu de beste, eenvoudigste en snelste route om doelstellingen te bereiken en stimuleren ook anderen om hun gezonde verstand te gebruiken en hun eigen mening te vormen. We zoeken continu naar de beste oplossingen en ideeën die Agaat! en haar relaties vooruit zullen helpen en toekomstbestendig zijn.
We vertrouwen hierbij op de ervaring en kennis die binnen de Agaat! organisatie en medewerkers aanwezig zijn.

 

RESPECT

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele voorwaarde is voor een goed bedrijf. Daarom beschouwen wij integriteit als een kritische kernwaarde. Het gaat erom altijd open en eerlijk te zijn en onze collega’s, klanten en alle  belanghebbenden met respect te behandelen.

 

SAMEN

SAMEN is een kernwaarde die we koesteren. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste bedrijfskapitaal. Agaat! is van oorsprong een familiebedrijf en dat willen we blijven. Zonder onze medewerkers zijn wij niet in staat onze opdrachten uit te voeren. In onze huisstijl hebben we daarom gekozen voor beeldmateriaal van onze eigen medewerkers aan het werk. SAMEN werken wij de komende jaren aan het uitbouwen van Agaat!, de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die wij aanbieden en verdere uitbreiding van de kwaliteit en service van ons huidige pakket.

 

DUURZAAMHEID

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een fundamenteel beginsel van Agaat!.

Het omvat onze verantwoordelijkheid voor economie, mens en omgeving. Onze diensten dragen bij aan de gezondheid en welzijn van de mens. We communiceren op een open en eerlijke manier waarbij  we de diversiteit, culturen, gebruiken en regels van onze klanten en medewerkers ten alle tijden respecteren. We voldoen aan onze verplichtingen en nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen.