AgaatZe gaan niet eerder weg voordat het echt af is

Al jarenlang werk ik met plezier met Agaat mooi op maat!. Ze vullen mij goed aan en weten wat ik nodig heb. Voor advies kan ik bij hun op kantoor langskomen en staat de koffie altijd voor me klaar.

De uitvoering en werkzaamheden worden altijd keurig netjes opgeleverd en ze gaan niet eerder weg voordat het echt af is.

 

Steven Hofhuis

Manager IVA Groep bv

Wij zijn erg tevreden en enthousiast over de mensen, service van Agaat mooi op maat! We hadden eerste een hele slechte ervaring met een andere aannemer en Agaat heeft ons in een drukke periode erg uit de brand geholpen en van de puinhoop een mooi leefbaar huis weten te maken! Erg dankbaar hiervoor!

Het zijn toppers!

 

Nicole Hoekveen

AGAAT heeft bij ons een volledige opknapbeurt van het huis verzorgd. Van een nieuwe vloer en nieuwe plinten tot aan het behangen en schilderen van de muren. Heel fijn is dat Agaat alles in eigen beheer heeft: naast de mensen voor het opknapwerk leveren ze ook alle materialen waaronder de gordijnen, luxaflex en behang. Daardoor hoef je maar met één bedrijf alles af te stemmen en dat scheelt enorm veel werk. Wij hebben ook nog gekozen voor de klusjesman die alle losse klusjes zoals lampen ophangen heeft gedaan. Naast al deze praktische voordelen en de betaalbaarheid is ons vooral ook de service en vriendelijkheid van alle Agaat mensen opgevallen en bijgebleven. Enorm bedankt allemaal voor het klaren van onze klus!

 

Kim en Anouk van Velzen

Aangezien wij zelf twee linkerhanden hebben, waren wij op zoek naar een betrouwbare partij die in ons nieuwbouwhuis de vloeren, wanden en trap kon verzorgen. Op korte termijn konden wij terecht voor een afspraak en hebben wij alle opties besproken. Wat was er veel keuze! We zijn hierin goed geadviseerd en hebben dus een goede keuze kunnen maken. Na oplevering van ons huis is AGAAT Mooi op Maat! flink aan de slag gegaan. Hun vakmensen hebben stuk voor stuk erg hun best gedaan en het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel blij met onze mooie vloer, strakke wanden en gestoffeerde trap. Ook de nazorg is goed opgepakt door het team. Aan het hele team van AGAAT Mooi op Maat! bedankt voor jullie inzet en het mooie resultaat!

 

Elvira van der Zwan

In 2014 werd Pieter van Foreest geconfronteerd met de beslissing vanuit het kabinet dat de oudere mensen langer thuis moeten blijven wonen. Hierdoor ontstond de situatie dat menig verzorgingshuis moest sluiten. In deze afbouw periode moesten onze bewoners gaan verhuizen naar andere locaties. Via de verhuizer kwamen wij in contact met “Agaat weet Raad”. Marieke met haar team bezocht de bewoner die moest verhuizen. Zij ging het gesprek aan met bewoner en familie, regelde het inpakken van de persoonlijke spulletjes en er werd nieuwe stoffering voor het nieuwe appartement uitgekozen.  Op de dag van de verhuizing werden alle meubeltjes en andere spulletjes netjes overgebracht en uitgepakt. De schilderijen werden naar wens opgehangen en de lampjes aangesloten.

Ook bij het leegkomen en in gebruik name van een zorg appartement moet binnen een korte tijd behoorlijk wat gerepareerd, opgeknapt en of vernieuwd worden! Ook hier zorgt Agaat, in overleg met de locatie, voor een vlotte en servicegerichte afhandeling zodat een nieuwe bewoner er weer comfortabel bij zit. Kortom een fijne partij om mee op te trekken.

Met de samenwerking in de afgelopen jaren ben ik zeer tevreden, De service is flink uitgebreid; van het regelen van bestellingen, het opknappen van ruimtes, het leggen van vloeren (o.a. in een kantoorpand waar al de meubilair kamer voor kamer verplaatst moest worden) tot het meedenken in creatieve oplossingen, initiatieven durven nemen, maar ook, wanneer nodig, zonder problemen eventuele foutjes of misverstanden te herstellen.

In de afgelopen 6 jaar heb ik ervaren dat Marieke en haar team servicegericht en zeer flexibel zijn wat een hele prettige bijkomstigheid is voor mij én onze locaties, kortom TOP!!

 

Sonja van der Valk-Tasseron

Adviseur Inrichting
Zorginstellingen Pieter van Foreest

Door het tehuis waar mijn tante zou gaan wonen werd AGAAT aangeraden … ik ben er nog steeds blij mee! Van de prachtige stoffering van het appartement, tot het ophangen van de laatste lamp, het is allemaal perfect gegaan. Doordat ik op flinke afstand woon, zou het logistiek een behoorlijke intensieve klus zijn geworden als ik alles alleen had moeten doen, maar gelukkig was daar Agaat! Alles werd met zorg ingepakt en zonder dat ik zelf aanwezig hoefde te zijn ook ter plekke weer uitgepakt, het appartement helemaal ingericht, kasten in elkaar gezet, schilderijen opgehangen, mijn tante kon er zo in en ikzelf had er geen omkijken naar. Dus toen haar oude huis verkocht werd en er weer een inpakronde en verhuizing moest worden geregeld, aarzelde ik geen seconde … Agaat!

 

Barbara Stuart
Particulier appartement Huize de Regentes (Compartijn)

Met AGAAT heb ik zakelijk al vaker samengewerkt. Tot op heden altijd naar tevredenheid. Om hen te vragen voor mijn eigen huis was dan ook een makkelijke! Het zijn mega harde werkers, secuur, denken goed mee en in oplossingen, eerlijk advies en recht voor zijn raap. AGAAT heeft voor mij de regie uit handen genomen, wat voor mij echt ideaal was. Is iets niet goed, lossen zij het direct op. Het contact is fijn (en gezellig). Ze zitten er bovenop en handelen snel. Ik ben MEGA blij met mijn huis. Toppers!

 

B.F.S. (Babette) de Haas BREM KRMT
Directeur IDBB Vastgoed B.V.