Agaat
Welzijn op maat! Award

Doe mee met Agaat Welzijn op maat! Award 2021

Het kan met de aandacht en zorg voor ouderen vaak veel leuker, sfeervoller en met meer aandacht voor het individuele welzijn in het algemeen. Agaat gaat samen met bewoners, bezoekers van bewoners, zorgverleners en hun vrijwilligers op zoek naar ideeën die dat mogelijk maken. Inmiddels zijn er talloze initiatieven bij ons bekend maar ontbreekt het vaak aan de gelegenheid voor uitwisseling van ideeën hoe ‘welzijn’ met kleine dingen, eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Wij willen aan welzijn verbetering een bijdrage leveren door het delen van ideeën te stimuleren in de vorm van een wedstrijd.

Ik neem deel!

Het beste plan wint naast de Award 2021 en veel publiciteit, ook een bedrag van € 10.000,- om het plan ook daadwerkelijk, binnen een jaar, te realiseren.

De wedstrijd

Doe mee met de Agaat Welzijn op maat Award! En bedenk samen met je team hoe je de woonlocatie voor ouderen, verzorgingstehuis of verpleeginstelling, nog beter kan inrichten en daarmee aan hun welzijn kan bijdragen. Welzijn zit in kleine dingen maar, zeker bij mensen op leeftijd, kunnen kleine dingen die het leven leuker maken, een geweldig grote bijdrage leveren aan hun welzijn.

Agaat wil u stimuleren om na te denken met welke activiteit of kleine aanpassingen in de openbare ruimte, tijdelijk of permanent, een geweldig verschil in ‘welzijn’ uit kunnen maken.

Het plan mag dus nog niet al gerealiseerd zijn maar moet met name door het winnen van het geldbedrag, pas goed uitgevoerd kunnen worden.

Wat te doen.

Iedereen mag mee doen. Bewoners, familieleden en de professionele zorgverlening. Doe het zelf of stel een team samen en bedenk een plan. Maak eventueel een schets of stuur hier referentie afbeeldingen bij. Schrijf vooral een goede motivatie waarom het plan zo goed is. Onderbouw het plan met een tijdsplanning en een gedetailleerd kostenoverzicht.

Het beste plan wint naast de Award en veel publiciteit, ook een bedrag van € 10.000,- om het plan ook daadwerkelijk, binnen een jaar, te realiseren.

Jurering

We hebben 5 onafhankelijke juryleden geselecteerd die uit alle inzendingen, een eerste selectie zullen maken. Dit zijn dan de genomineerden.

De genomineerden krijgen persoonlijk bericht en wij publiceren deze inzendingen beknopt op onze website en via de social media. Aan alle inzenders dan de taak om te stemmen wie zij het beste plan vinden hebben. Tegelijk inspireren deze genomineerden natuurlijk iedereen om in hun eigen omgeving te bedenken of dat plan ook daar gerealiseerd kan worden. Welzijn is voor iedereen belangrijk en fijn als we op deze wijze hier een bijdrage aan leveren. Tot slot geven de juryleden ook hun voorkeur waarbij de het gemiddelde van alle publieksstemmen en de stemmen van de juryleden uiteindelijk de winnaar aangeven.

De jury beoordeelt het plan op:

  • Creativiteit en originaliteit
  • Mate van bijdrage aan de verhoging van het welzijn.
  • Onderbouwing haalbaarheid en financieel
  • Praktische uitvoerbaarheid

Inzenden

Is jullie plan straks ook een winnaar? Genieten jullie straks van de aandacht en gratis publiciteit? Dat zou mooi zijn, maar dan moet jullie wel meedoen!

Inzenden van het uitgewerkte plan kan uitsluitend digitaal via de website voor 15 november 2021. U geeft bij het insturen ons tegelijk toestemming om het plan (met bronvermelding) te mogen publiceren.

Planning en Publicatie

De genomineerden krijgen uiterlijk 7 december bericht waarna het stemmen via social media kanalen kan beginnen. De winnaar zal 15 december bekend worden gemaakt tijdens een online te volgen prijsuitreiking event.

Voorwaarden

Alle inzendingen worden eigendom van de Agaat Welzijn op maat! Met de deelname wordt tevens ingestemd met publicatie van de inzending in welke vorm en wanneer dan ook. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden. De organisatie houdt zich het recht voor om bestedingen van het geldbedrag te controleren en een deel van het geldbedrag in natura, arbeid, aan te bieden. Lees voor meer voorwaarden onze disclaimer.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten